Брайко Лариса Дмитрівна

14 березня 2019 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбувся круглий стіл з питань викладання предметів духовно-морального спрямування, в якому взяли участь понад 50 осіб: представники Громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації змісту освіти, управління освіти і науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, різних релігійних організацій, зокрема Православної церкви України, Української православної церкви, Української греко-католицької церкви, Церкви християн-баптистів, інших церков, релігійних та благодійних організацій.

Досвід роботи з духовно-морального виховання в Олександрівській філії КЗ «Олександрівське НВО №1» представила завідувач закладу Брайко Л.Д.




 Крім того, разом із вчителями закладу, що викладають християнську етику, взяла участь у методичному заході «Педагогічна альтанка» з проблеми «Моральне виховання учнів на основі християнських цінностей: сучасні підходи», організований кафедрою педагогіки, психології і корекційної освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського». Метою його проведення була презентація досвіду роботи педагогів Кіровоградської області. Вчитель початкових класів та християнської етики Олександрівської філії Чепурнова О.П. представила майстер-класіз викладання предмету.

Категорія:

Додати коментар